Kip op Provençaalse wijze
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
12 Kippenbouten
300 g Rode paprika, in blokjes gesneden
200 g Groene paprika, in blokjes gesneden
150 g Tomaten, in blokjes gesneden
7 tl Gevogeltefond van MAGGI
150 g Ui, fijngesneden
25 cl Water
4 g Tijm, diepvries
1 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de pot.
Stap 3 /6
Bruin de ui en de bouten 5 tot 10 minuten.
Stap 4 /6
Verdun de fond met het water.Voeg alle ingrediënten toe en breng op smaak met peper.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Laat 3 minuten op de stand "bruinen" staan om de saus te binden.Dien op met basmatirijst!