- Homepage
- Kip met pindakaas
Kip met pindakaas
- Totale tijd 29min
- 15min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Kippenbouten (dijen en drumsticks van elkaar gescheiden)
0.5 Ui(en), gepeld en fijngesnipperd
2 el Plantaardige olie
100 g Tomatensaus
2 el Pindakaas
10 cl Water
0.5 Rood pepertje, van de zaadjes ontdaan
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de pot.
Stap 3 /6
Kleur de stukken gevogelte aan.Haal dit vervolgens uit de pot.Doe er nu de ui in.Karamelliseer lichtjes.
Stap 4 /6
Voeg tomatensaus, pindakaas, pepertje, zout, peper en water toe.Doe de kip er weer bij.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Verwijder het pepertje.Dien op.