- Homepage
- Recipe Details Page
Kip met mango
- Totale tijd 29min
- 15min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 el Plantaardige olie
0.5 Gepelde, fijngesnipperde ui
2 cm Geschilde, fijngehakte verse gember
2 Kippenbouten, in tweeën gesneden
1 el Honing
20 cl Kippenbouillon
1 dobbelsteentje Geschilde mango, in blokjes gesneden
Het sap van een limoen
1 Kleine gedroogde pepers
3 takje Fijngehakte bieslook
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
1el Plantaardige olie 0.5 Gepelde, fijngesnipperde ui 2cm Geschilde, fijngehakte verse gember 2 Kippenbouten, in tweeën gesneden 1el Honing 20cl Kippenbouillon 1dobbelsteentje Geschilde mango, in blokjes gesneden Het sap van een limoen 1 Kleine gedroogde pepers 3takje Fijngehakte bieslook
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
1el Plantaardige olie
Stap 3 /6
Bak de ui en de gember 3 minuten. Voeg de kip toe en bak goudbruin.
0.5 Gepelde, fijngesnipperde ui 2cm Geschilde, fijngehakte verse gember 2 Kippenbouten, in tweeën gesneden
Stap 4 /6
Doe de honing en de bouillon erbij. Meng alles goed.
1el Honing 20cl Kippenbouillon
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de mango, de citroen en de pepers toe. Laat 5 minuten sudderen. Dien op met bieslook.
1dobbelsteentje Geschilde mango, in blokjes gesneden Het sap van een limoen 1 Kleine gedroogde pepers 3takje Fijngehakte bieslook