- Homepage
- Recipe Details Page
Kip met mango en cashewnoten
- Totale tijd 2u
- 10min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Kipfilet
0.5 tl Baking soda
3 stengel Stengel selder
1 Niet overrijpe mango
200 g Cashewnoten
3 el Sojasaus
3 el Olijfolie
1 tuiltje Koriander
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de kipfilets in blokjes en meng met de baking soda. Zet 1 uur in de ijskast.
600g Kipfilet 0.5tl Baking soda
Stap 2 /6
Snijd ondertussen de selder en de mango in blokjes.
3stengel Stengel selder 1 Niet overrijpe mango
Stap 3 /6
Spoel de gemarineerde kipfilets en meng ze met de selder, cashewnoten, mango en sojasaus.
600g Kipfilet 0.5tl Baking soda 3stengel Stengel selder 1 Niet overrijpe mango 200g Cashewnoten 3el Sojasaus
Stap 4 /6
Bevestig de mixer aan de mengkom en voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
3el Olijfolie
Menger
Stap 5 /6
Voeg de kip, cashewnoten, mango en selder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
600g Kipfilet 0.5tl Baking soda 3stengel Stengel selder 1 Niet overrijpe mango 200g Cashewnoten 3el Sojasaus 3el Olijfolie
Menger
Stap 6 /6
Hak de koriander grof en voeg net voor het serveren toe.
1tuiltje Koriander