Kip met granaatappel en noten
- Totale tijd 35min
- 20min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Kippenbouten (bovenste en onderste stuk van elkaar scheiden)
75 g Zeer fijn gemixte noten
3 el Puree van granaatappel (Turkse kruidenier)
0.5 Ui, gepeld en gesnipperd
15 cl Gevogeltebouillon (of water)
0.3 tl Vierkruidenpoeder
1 el Plantaardige olie
Zout, peper
2 el Granaatappelzaden
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Kleur de stukken gevogelte aan.Haal vervolgens uit de kuip.Voeg de ui toe.Laat karameliseren.Voeg de noten, puree, bouillon toe.
Stap 4 /6
Meng alles goed tot een homogeen geheel. Voeg het vierkruidenpoeder, zout, peper en vervolgens de stukjes gevogelte toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de granaatappelzaden toe en dien op met rijst of griesmeel.