- Homepage
- Recipe Details Page
Kip met currysaus
- Totale tijd 51min
- 20min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Kippenlapjes
392 g Courgettes
1 Aubergine
1 stokje Maggi Mélanges Parfaits Persillade
1 el Kerrie(poeder)
1 el Rozijnen
110 g Ajuin
1 cl Olie
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de in vier gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
110g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf en voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1cl Olie
Menger
Stap 3 /4
Voeg de in grote stukken gesneden kip, de courgettes en de aubergines in blokjes toe, samen met de Maggi-stick, de kerrie en de rozijnen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
600g Kippenlapjes 392g Courgettes 1 Aubergine 1stokje Maggi Mélanges Parfaits Persillade 1el Kerrie(poeder) 1el Rozijnen
Menger
Stap 4 /4
Dien warm op.