- Homepage
- Recipe Details Page
Kip met cashewnoten
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
750 g Kippendijen
100 g Gegrilde en gezouten cashewnoten
6 g Look
110 g Ajuin
300 g Rode paprika
5 cl Olijfolie
5 cl Sojasaus
20 g Tomatenconcentraat
25 cl Kippenbouillon
1 el Verse koriander
Citroensap
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de look en de ajuin in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
6g Look 110g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5cl Olijfolie
Menger
Stap 3 /5
Voeg de kip, de paprikareepjes zonder zaadlijsten, de sojasaus, het tomatenconcentraat, de cashewnoten en de bouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
750g Kippendijen 100g Gegrilde en gezouten cashewnoten 300g Rode paprika 5cl Sojasaus 20g Tomatenconcentraat 25cl Kippenbouillon
Menger
Stap 4 /5
Was de koriander en hak op een plank met een mes.
1el Verse koriander
Stap 5 /5
Dien onmiddellijk op. Besprenkel met koriander en citroensap. Draai enkele keren met de pepermolen over het gerecht.
1el Verse koriander Citroensap Peper