Kerstvulling
- Totale tijd 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
7 personen
5 Sjalotten
200 g Gerookt buikspek
100 g Gevogeltelever
300 g Varkensrug
25 g Boter
450 g Kastanjes, vacuüm verpakt of in blik
15 g Peterselie
50 g Appel
0.25 tl Vierkruidenpoeder
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de sjalotten in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang het mes door de mengstaaf. Voeg het buikspek, de levertjes en de boter toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Vervang de mengstaaf door het Ultrablade-hakmes. Voeg de kastanjes, de varkensrug, de peterselie en de appel toe. Breng op smaak met peper en zout en voeg de specerijen toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Breng de bereiding naar het midden van de keukenmachine met de spatel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
De vulling is klaar om een kalkoen, een gebraad of een kapoen te vullen.