- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kerstvulling
Kerstvulling
- Totale tijd 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
7 personen
5 Sjalotten
200 g Gerookt buikspek
100 g Gevogeltelever
300 g Varkensrug
25 g Boter
450 g Kastanjes, vacuüm verpakt of in blik
15 g Peterselie
50 g Appel
0.25 tl Vierkruidenpoeder
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de sjalotten in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang het mes door de mengstaaf. Voeg het buikspek, de levertjes en de boter toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Vervang de mengstaaf door het Ultrablade-hakmes. Voeg de kastanjes, de varkensrug, de peterselie en de appel toe. Breng op smaak met peper en zout en voeg de specerijen toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Breng de bereiding naar het midden van de keukenmachine met de spatel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
De vulling is klaar om een kalkoen, een gebraad of een kapoen te vullen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
