Kersenvlaai
Moulinex
Recept door Moulinex

Kersenvlaai

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    18min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 100 g Kersen, niet ontpit

  • 1 Ei(eren)

  • 15 cl Melk

  • 30 g Suiker

  • 20 g Bloem

  • 2 Schaaltjes van 14 cl

  • Boter om de schaaltjes in te vetten

  • Poedersuiker (als decoratie)

  • Bakpapier met dezelfde diameter als de kuip

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Meng de eieren met de suiker in een kom. Voeg de bloem toe, giet er de melk beetje bij beetje bij.

Stap 3 /6

Verdeel de kersen over de schaaltjes. Giet het mengsel over de kersen.

Stap 4 /6

Dek de schaaltjes af met folie. Zet ze in de kuip op het bakpapier. Giet 20 cl water in de kuip.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Lauw opeten, of juist heel koud bestrooid met poedersuiker.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228