- Homepage
- Recipe Details Page
Keralese eiercurry
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 el Kokosolie
0.5 tl Mosterdzaadjes
0.5 tl Venkelzaadjes
1 Gepelde uien
200 g Gehakte tomaten
1.5 cm Gemberwortel
0.5 el Kerriepoeder
0.5 el Kurkuma
7.5 cl Water
2 Hardgekookte eieren
Bereiding
Stap 1 /8
Voorbereiden van de ingrediënten.
1el Kokosolie 0.5tl Mosterdzaadjes 0.5tl Venkelzaadjes 1 Gepelde uien 200g Gehakte tomaten 1.5cm Gemberwortel 0.5el Kerriepoeder 0.5el Kurkuma 7.5cl Water 2 Hardgekookte eieren
Stap 2 /8
Ui in plakjes snijden.
1 Gepelde uien
Stap 3 /8
Olie in de pot gieten.
1el Kokosolie
Stap 4 /8
Mosterd- en venkelzaadjes bakken. Ui toevoegen en 2 minuten laten bakken.
0.5tl Mosterdzaadjes 0.5tl Venkelzaadjes 1 Gepelde uien
Stap 5 /8
Tomaten, gember, curry en kurkuma toevoegen. Water toevoegen. Op smaak brengen.
200g Gehakte tomaten 1.5cm Gemberwortel 0.5el Kerriepoeder 0.5el Kurkuma 7.5cl Water
Stap 6 /8
Koken onder druk.
Stap 7 /8
Eieren toevoegen en 3 minuten laten sudderen.
2 Hardgekookte eieren
Stap 8 /8
Serveren met koriander.