- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kattentongen
Kattentongen
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
60 stuks
125 g boter
125 g suiker
3 eieren
150 g bloem
1 mespuntje vanillepoeder
Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Verwarm de oven voor op 200 °C (th. 6-7). Plaats het mes om te kneden/hakken en doe de boter in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Voeg de suiker, de vanille en 1 snufje zout toe en mix op snelheid 9. Voeg na 30 s de eieren één voor één toe. Voeg vervolgens de bloem voorzichtig toe via het deksel.
Stap 3 /4
Schraap de wanden van de kom, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Leg kleine hoopjes deeg op een plaat met bakpapier en geef ze een langwerpige vorm. Bak 10 min tot de randen beginnen te verkleuren. Maak los en laat afkoelen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
