Kattentongen
- Totale tijd 21min
- 5min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
60 stuks
125 g boter
125 g suiker
3 eieren
150 g bloem
1 snuifje Vanillepoeder
1 snuifje Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Verwarm de oven voor op 200°C (op thermostaat 6-7).
Stap 2 /8
Doe de boter, de suiker, het zout en de vanille in de kom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /8
Voeg de eieren toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Voeg het meel toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /8
Schraap de zijkanten van de mengkom leeg. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /8
Leg kleine hoopjes deeg in een langwerpige vorm op een bakplaat met bakpapier.
Stap 7 /8
Zet 10 minuten in de oven totdat de randen bruin beginnen te worden.
Stap 8 /8
Haal uit de oven en laat afkoelen.