- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kastanjevelouté met ganzenlever
Kastanjevelouté met ganzenlever
- Totale tijd 45min
- 5minVoorbereidingstijd 
- 40minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
4 personen
- 600 g Diepgevroren kastanjes 
- 40 g Knolselder 
- 40 g Preiwit 
- 50 g Sjalotten 
- 3 g Knoflookteentje 
- 20 g Gevogeltebouillon 
- 120 g Halfgegaarde ganzenlever 
- 150 cl Water 
Accessoires
- Ultrablade hakmes 
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de in stukjes gesneden en gepelde groenten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
Stap 2 /4
Voeg de gevogeltebouillon, de kastanjes en het water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg de in blokjes gesneden ganzenlever toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Dien warm op.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
