Kastanjevelouté met ganzenlever
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Diepgevroren kastanjes
40 g Knolselder
40 g Preiwit
50 g Sjalotten
3 g Knoflookteentje
20 g Gevogeltebouillon
120 g Halfgegaarde ganzenlever
150 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de in stukjes gesneden en gepelde groenten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
Stap 2 /4
Voeg de gevogeltebouillon, de kastanjes en het water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg de in blokjes gesneden ganzenlever toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Dien warm op.