- Homepage
- Kastanjepudding
Kastanjepudding
- Totale tijd 40min
- 20min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
4 Boudoirs in 4 stukjes gebroken
50 g Kastanjepasta
1 Eieren
1 Eierdooiers
4 cl Vloeibare room
4 cl Melk
4 Gekonfijte kastanjes verbrokkeld
Puddingvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Voeg de eieren, de eierdooiers, de room en de melk toe aan de kastanjecrème. Drenk de lange vingers in het mengsel. Doe de kastanjes en de vingers in de vorm.
Stap 3 /6
Giet de rest van het mengsel in de vorm. Dek de vorm af met folie.
Stap 4 /6
Zet ze in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip met 20 cl water.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Laat de pudding een nacht afkoelen. Dien op met een warme chocoladesaus.