Kastanje-amandelcake
- Totale tijd 54min
- 15min
Voorbereidingstijd - 39min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
70 g Rijstmeel
70 g Kastanjemeel
80 g Amandelpasta
8 cl Amandelmelk
60 g Bruine suiker
2 Eieren
0.5 zakje Bakpoeder
50 g Gedroogde vruchten (vijgen, abrikozen)
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /6
Doe alle Ingrediënten in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Stap 4 /6
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 5 /6
Zet ongeveer 35 minuten in de oven.
Stap 6 /6
Laat afkoelen en dien op.