- Homepage
- Kalkoen met chorizo
Kalkoen met chorizo
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
500 g Kalkoen
70 g Chorizo
140 g Ajuin
3 g Look
3 cl Olijfolie
10 cl Witte wijn
170 g Gepelde tomaten
1 stengel Tijm
1 bladje Laurier
1 tl Maïzena®
13 cl Kippenbouillon
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Los de Maïzena® op in de bouillon. Zet het even apart.
Stap 2 /5
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en de witte wijn toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de kalkoenstukjes, gepelde tomaten, de tijm, de laurier, de in blokjes gesneden chorizo en het Maïzena®-/ bouillonmengsel toe. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien onmiddellijk op.