- Homepage
- Recipe Details Page
Kalkoen met chorizo
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Kalkoen
70 g Chorizo
140 g Ajuin
3 g Look
3 cl Olijfolie
10 cl Witte wijn
170 g Gepelde tomaten
1 stengel Tijm
1 bladje Laurier
1 tl Maïzena®
13 cl Kippenbouillon
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Los de Maïzena® op in de bouillon. Zet het even apart.
1tl Maïzena® 13cl Kippenbouillon
Stap 2 /5
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
140g Ajuin 3g Look
Ultrablade hakmes
Stap 3 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en de witte wijn toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
3cl Olijfolie 10cl Witte wijn
Menger
Stap 4 /5
Voeg de kalkoenstukjes, gepelde tomaten, de tijm, de laurier, de in blokjes gesneden chorizo en het Maïzena®-/ bouillonmengsel toe. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
500g Kalkoen 70g Chorizo 170g Gepelde tomaten 1stengel Tijm 1bladje Laurier Zout
Menger
Stap 5 /5
Dien onmiddellijk op.