Kalfsvlees en bloemkoolblaadjes
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
300 g Bloemkool
2 el Sojasaus
1 el Maïzena
15 cl Water
2 el Kokosolie
300 g Kalfslapjes
2 cm Gember
1 teentje Knoflook
2 el Sesamzaadjes
4 takje Koriander
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Pel en hak de knoflook.
Stap 3 /9
Verdun de maïzena in het water en de sojasaus. Hak de bloemkoolbladeren fijn.
Stap 4 /9
Giet 1 eetlepel kokosolie in de pan.
Stap 5 /9
Stoof het vlees aan. Zet opzij. Giet 1 eetlepel kokosolie in de pan. Bak de bloemkool 2 minuten.
Stap 6 /9
Voeg de gember en knoflook toe en bak 1 minuut mee.
Stap 7 /9
Giet het soja- en maïzenamengsel erbij. Doe het vlees terug in de pan.
Stap 8 /9
Onder druk koken.
Stap 9 /9
Serveer met sesamzaadjes en fijngehakte koriander.