Kalfsvlees Marengo met lentegroenten
- Totale tijd 1u 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1000 g Kalfsvlees
500 g Tomatenblokjes in blik
15 g Kalfsfond
110 g Ajuin
200 g Wortels
1 stengel Selder
30 g Tomatenconcentraat
2 stengel Tijm
4 g Appelsien
400 g Aardappels
400 g Rapen
300 g Verse erwten
350 g Snijbonen
Zout
Water
80 cl Warm water
Accessoires
Menger Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
Schil de aardappelen en de rapen. Snijd ze in grote stukken. Laat de snijbonen uitlekken. Doe ze in de externe stoomkoker.
Stap 2 /7
Weeg de erwtjes af en leg ze op de middelste stoomplaat in de externe stoommand.
Stap 3 /7
Doe de in blokjes gesneden kalfhals, de geschilde en fijngehakte ajuin, de gepelde en in schijfjes gesneden wortels en de doormidden gesneden selderij in kom van de keukenmachine met de mengstaaf.
Stap 4 /7
Voeg de tomatenblokjes, de kalfsfond, het tomatenconcentraat, de tijm en de sinaasappelzestes toe.
Stap 5 /7
Voeg het warm water toe. Breng licht op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Verwijder de vulstop van het deksel en plaats de externe stoomkoker. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 7 /7
Dien warm op.