- Homepage
- Recipe Details Page
Kalfsrosbief met wortelen
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Kalfsrosbief
8 Jonge wortelen, gehakt en in schijfjes gesneden
25 cl Water
1 el Kalfsbouillon
1 Gepelde, fijngehakte uit
20 g Boter
6 bladje Salie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
600g Kalfsrosbief 8 Jonge wortelen, gehakt en in schijfjes gesneden 25cl Water 1el Kalfsbouillon 1 Gepelde, fijngehakte uit 20g Boter 6bladje Salie Zout, peper
Stap 2 /6
Smelt de boter in de pan.
20g Boter
Stap 3 /6
Bak de kalfsrosbief aan alle kanten bruin. Zet apart. Stoof de uien, salie en wortelen aan.
600g Kalfsrosbief 8 Jonge wortelen, gehakt en in schijfjes gesneden 1 Gepelde, fijngehakte uit 6bladje Salie
Stap 4 /6
Leg het kalfsvlees op de groenten. Besprenkel met kalfsbouillon, zout, peper en voeg het water toe.
25cl Water 1el Kalfsbouillon
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Dien op.