Kalfsgebraad met groenten
- Totale tijd 33min
- 20min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
350 g Kalfsgebraad
1 el Plantaardige olie
100 g Zilveruitjes (of fijngesneden uien)
100 g Wortelen in plakjes
100 g Rapen in kwarten
150 g Aardappelen in blokjes
20 cl Groentebouillon
5 cl Witte wijn
25 g Boter
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de aardappelen in blokjes.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Laat het gebraad aan elke kant gedurende ongeveer 3 minuten aankleuren. Haal het gebraad vervolgens uit de kuip.
Stap 5 /7
Voeg de groenten en vloeistoffen. Meng en voeg de boter toe. Breng het gerecht op smaak. Leg het gebraad terug.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 13 min
Stap 7 /7
Het gebraad is licht gebakken. Liefhebbers van goed doorbakken gebraad kunnen het 5 tot 10 minuten verwarmen.