- Homepage
- Kalfsblanquette
Kalfsblanquette
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Kalfsvlees voor blanquette, in blokjes
100 g Parijse champignons in plakjes
0.5 Fijngesneden uien
60 g Gerookte spekjes
1 Laurierblaadjes
Nootmuskaat
Zout en peper
15 cl Water
1 Eierdooiers
1 el Dikke room
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /6
Snijd de champignons in dunne plakjes.
Stap 4 /6
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de dikke room.
Stap 5 /6
Hoge druk.
Stap 6 /6
Meng de eierdooier met de room en bind de saus.