Kalfsblanquette
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Kalfsvlees voor blanquette, in blokjes
100 g Parijse champignons in plakjes
0.5 Fijngesneden uien
60 g Gerookte spekjes
1 Laurierblaadjes
Nootmuskaat
Zout en peper
15 cl Water
1 Eierdooiers
1 el Dikke room
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /6
Snijd de champignons in dunne plakjes.
Stap 4 /6
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de dikke room.
Stap 5 /6
Hoge druk.
Stap 6 /6
Meng de eierdooier met de room en bind de saus.