Kabeljauw
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 el Plantaardige olie
2 150 g kabeljauwrug in bloem gewenteld
50 g Fijngesneden uien
250 g Gekookte linzen in blik
70 g Tomatencoulis
13 cl Kokosmelk
Zout en peper
1 tl Komijn
0.5 tl Kurkuma
1 el Gesnipperde verse koriander
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /8
Snijd de koriander fijn.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de kabeljauwruggen lichtjes aankleuren. Haal ze vervolgens uit de kuip.
Stap 6 /8
Voeg de overige ingrediënten toe, behalve de koriander, en meng. Leg de vis op de groenten.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Garneer met koriander. Dien op met basmatirijst.