Kabeljauw met papaja
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
800 g Kabeljauwfilet
700 g Zoete aardappel, geschild en in blokjes gesneden
150 g Papaja, geschild en in blokjes gesneden
1 Ui(en), gepeld en fijngehakt
7 cl Visfumet
2 teentje Teentje look, gepeld en gehakt
2 el Plantaardige olie
2 el Geraspte kokosnoot
0.5 Limoen
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de pot.
Stap 3 /6
Laat de ui en knoflook aankleuren.
Stap 4 /6
Voeg de zoete aardappel, papaja, visbouillon, peper en zout toe. Leg de vis erbovenop.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Leg alles op een dienbord.Breng het gerecht op smaak met kokos en citroensap.