Kabeljauw met kokosmelk
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Kabeljauw
15 cl Kokosmelk
0.5 Limoen (sap en zestes)
1 tl Geraspte verse gember
2 Fijngesneden bosuitjes
1 tl Kerrie
70 g Sojascheuten
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
Stap 3 /7
Rasp wat gember.
Stap 4 /7
Voeg de kabeljauw, het sap en de schil van de citroen, de kokosmelk, de lente-uitjes en de gember toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /7
Snelkookfunctie
Stap 6 /7
Voeg de sojascheuten toe en meng.
Stap 7 /7
Dien op met witte rijst.