- Homepage
- Recipe Details Page
Kabeljauw met kerrie
- Totale tijd 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Kabeljauwfilets
3 el Milde Indiase currypasta
20 cl Kokosroom
Zout, peper
10 g Geraspte kokosnoot
Accessoires
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Bestrijk de kabeljauwfilets met de currypasta. Doe de resterende currypasta in een klein steelpannetje samen met de kokosmelk, het zout en de peper. Verwarm de inhoud in het steelpannetje.
500g Kabeljauwfilets 3el Milde Indiase currypasta 20cl Kokosroom Zout, peper
Stap 2 /3
Plaats de grilplaat in het toestel. Leg een vierkantje bakpapier in de kom van het toestel en leg de visfilets erop. Digitale versie: Zet de FISH-stand aan op 200 °C voor 10 minuten. 2-in-1 mechanische versie: Zet aan op 200 °C gedurende 10 minuten.
Stap 3 /3
Serveer de vis met de currysaus erbovenop en bestrooi met kokosschaafsel.
10g Geraspte kokosnoot