- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kabeljauw met curry en kurkuma
Kabeljauw met curry en kurkuma
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
90 cl Kokosroom
4.5 tl Mild currypoeder
2 tl Kurkuma
2 Sjalotten
15 g Gember
1.5 stuk Citroengras
Zout, peper
6 g Kabeljauwfilets
3 el Koriander
Bereiding
Stap 1 /5
Meng de kokosroom, kruiden, sjalot, gember en citroengras in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Leg de vis in de marinade en laat 30 minuten marineren in de koelkast.
Stap 2 /5
Plaats de gemarineerde kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Stap 3 /5
Doe ondertussen de marinade in een steelpan en verwijder de sjalotten, gember en citroengras. Breng aan de kook en laat de marinade 5 minuten inkoken om een gladde saus te krijgen. U kunt de kruiden naar wens aanpassen.
Stap 4 /5
Wanneer de vis gaar is, kunt u de borden opmaken. Leg de vis op de borden en overgiet met de saus. Strooi er ten slotte de gehakte koriander overheen.
Stap 5 /5
Serveer samen met Creoolse rijst.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
