- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kabeljauw met curry en kurkuma
Kabeljauw met curry en kurkuma
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Dual Easy Fry & Grill XXL EZ9428F0 Air Fryer - 7 programma's - 6,5L + 4,5L Easy Fry Silence air fryer EZ552DF0 - Air fryer- 5L - Stille technologie Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
90 cl Kokosroom
4.5 tl Mild currypoeder
2 tl Kurkuma
2 Sjalotten
15 g Gember
1.5 stuk Citroengras
Zout, peper
6 g Kabeljauwfilets
3 el Koriander
Bereiding
Stap 1 /5
Meng de kokosroom, kruiden, sjalot, gember en citroengras in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Leg de vis in de marinade en laat 30 minuten marineren in de koelkast.
Stap 2 /5
Plaats de gemarineerde kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Stap 3 /5
Doe ondertussen de marinade in een steelpan en verwijder de sjalotten, gember en citroengras. Breng aan de kook en laat de marinade 5 minuten inkoken om een gladde saus te krijgen. U kunt de kruiden naar wens aanpassen.
Stap 4 /5
Wanneer de vis gaar is, kunt u de borden opmaken. Leg de vis op de borden en overgiet met de saus. Strooi er ten slotte de gehakte koriander overheen.
Stap 5 /5
Serveer samen met Creoolse rijst.