Kabeljauw met curry en kurkuma - Recepten Easy fry Silence XL / Essential XL | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Kabeljauw met curry en kurkuma

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 1u
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    15min
  • Afkoeltijd
    30min

Ingrediënten

6 personen

  • 90 cl Kokosroom

  • 4.5 tl Mild currypoeder

  • 2 tl Kurkuma

  • 2 Sjalotten

  • 15 g Gember

  • 1.5 stuk Citroengras

  • Zout, peper

  • 6 g Kabeljauwfilets

  • 3 el Koriander

Bereiding

Stap 1 /5

Meng de kokosroom, kruiden, sjalot, gember en citroengras in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Leg de vis in de marinade en laat 30 minuten marineren in de koelkast.

  • 90cl Kokosroom
  • 4.5tl Mild currypoeder
  • 2tl Kurkuma
  • 2 Sjalotten
  • 15g Gember
  • 1.5stuk Citroengras
  • Zout, peper
  • 6g Kabeljauwfilets

Stap 2 /5

Plaats de gemarineerde kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.

  • 6g Kabeljauwfilets

Stap 3 /5

Doe ondertussen de marinade in een steelpan en verwijder de sjalotten, gember en citroengras. Breng aan de kook en laat de marinade 5 minuten inkoken om een gladde saus te krijgen. U kunt de kruiden naar wens aanpassen.

  • 90cl Kokosroom
  • 4.5tl Mild currypoeder
  • 2tl Kurkuma
  • Zout, peper

Stap 4 /5

Wanneer de vis gaar is, kunt u de borden opmaken. Leg de vis op de borden en overgiet met de saus. Strooi er ten slotte de gehakte koriander overheen.

  • 3el Koriander

Stap 5 /5

Serveer samen met Creoolse rijst.