Kabeljauw en chorizocrumble
Moulinex
Recept door Moulinex

Kabeljauw en chorizocrumble

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    18min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 3 el Parmezaanse kaas

  • 8 Chorizoworst

  • 2 el Paneermeel

  • 15 g Boter

  • 4 Kabeljauw

  • 1 Ui

  • 1 Courgette

  • 3 Tomaten

  • 4 el Ingedikte room

  • Olijfolie

  • Zout en peper

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Bereiding

Stap 1 /5

Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.

  • 3el Parmezaanse kaas
  • 8 Chorizoworst
  • 2el Paneermeel
  • 15g Boter
  • 4 Kabeljauw
  • 1 Ui
  • 1 Courgette
  • 3 Tomaten
  • 4el Ingedikte room
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Stap 2 /5

Doe parmezaan, paneermeel en chorizo in een mengkom. Voeg de boter toe en meng met je vingertoppen om een crumbleachtige textuur te krijgen.

  • 3el Parmezaanse kaas
  • 8 Chorizoworst
  • 2el Paneermeel
  • 15g Boter

Stap 3 /5

Doe alle resterende ingrediënten in de kom.

  • 4 Kabeljauw
  • 1 Ui
  • 1 Courgette
  • 3 Tomaten
  • 4el Ingedikte room
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Stap 4 /5

Laat de bereiding snelkoken.

Stap 5 /5

Verspreid de crumble over de vis. Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 10 min. op 200 °C.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228