- Homepage
- Japanse rijst
Japanse rijst
- Totale tijd 13min
- 8min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
240 g Japanse rijst
50 g Varkensgehakt
30 g Wortelen in plakjes
25 cl Dashibouillon (of visfumet)
1 cl Sojasaus
0.5 tl Gemberpoeder
1 el Sake
2 el Shiitake of Parijse champignons, in plakjes
0.5 tl Suiker
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd de champignons in dunne plakjes.
Stap 3 /6
Rasp de gember.
Stap 4 /6
Spoel de rijst 2 keer. Doe alle ingrediënten in de kuip en meng.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien op!