Japanse gyudon rundvlees
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
200 g Gewassen Japanse rijst
40 cl Water
480 g Biefstuk, in stukjes gesneden
1 Gehakte knoflook
1 tl Geraspte verse gember
6 cl Gezouten sojasaus
6 cl Mirin
2 el Arachideolie
1 Ui
4 Zachtgekookte eieren
2 Gesnipperde groene ui(en)
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /9
Voeg het water en de rijst toe aan de kom.
Stap 3 /9
Koken onder druk
Stap 4 /9
Zet de rijst opzij.
Stap 5 /9
Meng het rundvlees, de knoflook, de gember, de helft van de sojasaus en de mirin in een kom.
Stap 6 /9
Verhit de olie en fruit de uien.
Stap 7 /9
Voeg het rundvlees toe en bak 2 minuten.
Stap 8 /9
Voeg de overgebleven sojasaus en mirin toe.
Stap 9 /9
Serveer met de rijst, eieren en groene uien.