- Homepage
- Italiaanse linzenballen met spaghetti
Italiaanse linzenballen met spaghetti
- Totale tijd 41min
- 10min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
6 personen
1.5 teentje Knoflook
22 g Peterselie
3 takje Basilicum
1.5 Ui
390 g Gekookte linzen
90 g Broodkruimels
30 g Biergist
6 el Tomatenpuree
1.5 tl Oregano
Zout en versgemalen peper
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
De oven voorverwarmen op 200°C. Leg bakpapier op de bakplaat.
Stap 2 /5
Pel de ui en snij hem in twee. Pel het teentje knoflook.
Stap 3 /5
Doe de ui, peterselie, basilicum en het teentje look in de mixerkom met het Ultrablade-mes bevestigd. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’.
Stap 4 /5
Voeg de linzen, broodkruimels, biergist, tomatenpuree en oregano toe. Breng op smaak met zout en peper. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’.
Stap 5 /5
Gebruik een ijslepel om ballen te vormen. Leg ze op een bakplaat en bak gedurende 30 minuten.