- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Involtini zeetong, pestosaus
Involtini zeetong, pestosaus
- Totale tijd 23min
- 20min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
8 Zeetongfilets van 90/100 g ongeveer
4 sneetje Spek in de lengte in twee gesneden
8 Minibrochettes (of tandenstokers)
4 el Kleine blokjes boerenbrood of roggebrood
2 Sjalotten, gepeld en gesnipperd
2 el Pesto (huisgemaakt bij voorkeur)
2 tl Gehakte kappertjes (optioneel)
400 g Kerstomaten, gewassen
13 cl Fumet van vis, gekruid
2 Sinaasappelen, in partjes gesneden
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Rol de zeetongfilets op en wikkel er een beetje spek rond. Maak ze vast met een spies. Giet de olie en de korstjes in de kom.
Stap 3 /6
Kleur de korstjes aan. Haal dit vervolgens uit de kuip. Giet de sjalotten, de pesto, de kappertjes en tomaten in de kom.
Stap 4 /6
Voeg de fumet toe. Leg op de saus de involtini van zeetong. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Laat 3 minuten rusten. Voeg sinaasappels en korstjes toe aan de saus.