Involtini zeetong, pestosaus - Recepten Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Involtini zeetong, pestosaus

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 23min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    3min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 8 Zeetongfilets van 90/100 g ongeveer

  • 4 sneetje Spek in de lengte in twee gesneden

  • 8 Minibrochettes (of tandenstokers)

  • 4 el Kleine blokjes boerenbrood of roggebrood

  • 2 Sjalotten, gepeld en gesnipperd

  • 2 el Pesto (huisgemaakt bij voorkeur)

  • 2 tl Gehakte kappertjes (optioneel)

  • 400 g Kerstomaten, gewassen

  • 13 cl Fumet van vis, gekruid

  • 2 Sinaasappelen, in partjes gesneden

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Rol de zeetongfilets op en wikkel er een beetje spek rond. Maak ze vast met een spies. Giet de olie en de korstjes in de kom.

Stap 3 /6

Kleur de korstjes aan. Haal dit vervolgens uit de kuip. Giet de sjalotten, de pesto, de kappertjes en tomaten in de kom.

Stap 4 /6

Voeg de fumet toe. Leg op de saus de involtini van zeetong. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Laat 3 minuten rusten. Voeg sinaasappels en korstjes toe aan de saus.