- Homepage
- Recipe Details Page
Inktvisringen op Amerikaanse wijze
- Totale tijd 1u 8min
- 10min
Voorbereidingstijd - 58min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
10 personen
2000 g Inktvisringen
220 g Ajuin
6 g Look
2 cl Olie
2 cl Cognac
400 g Tomatenpuree
15 cl Visfumet
20 cl Vloeibare room
2 tl Maïzena®
2 snuifje Piment d’Espelette
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Los de Maïzena® in een kommetje op in de room. Zet het even apart.
20cl Vloeibare room 2tl Maïzena®
Stap 2 /7
Doe de geschilde en in vier gesneden ajuin en look in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
220g Ajuin 6g Look
Ultrablade hakmes
Stap 3 /7
Vervang het mes door de mengstaaf. Schraap de randen van de kom met de spatel.
Stap 4 /7
Voeg de olie en de cognac toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2cl Olie 2cl Cognac
Menger
Stap 5 /7
Voeg de inktvis, tomatenpuree, visbouillon en Piment d’Espelette toe. Breng op smaak met zout en peper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2000g Inktvisringen 400g Tomatenpuree 15cl Visfumet 2snuifje Piment d’Espelette Zout
Menger
Stap 6 /7
Doe het mengsel van Maïzena® en room in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Menger
Stap 7 /7
Dien warm op met de rijst met 3 smaken.