Inktvisringen op Amerikaanse wijze
- Totale tijd 1u 8min
- 10min
Voorbereidingstijd - 58min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personen
2000 g Inktvisringen
220 g Ajuin
6 g Look
2 cl Olie
2 cl Cognac
400 g Tomatenpuree
15 cl Visfumet
20 cl Vloeibare room
2 tl Maïzena®
2 snuifje Piment d’Espelette
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Los de Maïzena® in een kommetje op in de room. Zet het even apart.
Stap 2 /7
Doe de geschilde en in vier gesneden ajuin en look in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Vervang het mes door de mengstaaf. Schraap de randen van de kom met de spatel.
Stap 4 /7
Voeg de olie en de cognac toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Voeg de inktvis, tomatenpuree, visbouillon en Piment d’Espelette toe. Breng op smaak met zout en peper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Doe het mengsel van Maïzena® en room in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Dien warm op met de rijst met 3 smaken.