Inktvisringen op Amerikaanse wijze
Moulinex
Recept door Moulinex

Inktvisringen op Amerikaanse wijze

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 8min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    58min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

10 personen

  • 2000 g Inktvisringen

  • 220 g Ajuin

  • 6 g Look

  • 2 cl Olie

  • 2 cl Cognac

  • 400 g Tomatenpuree

  • 15 cl Visfumet

  • 20 cl Vloeibare room

  • 2 tl Maïzena®

  • 2 snuifje Piment d’Espelette

  • Zout

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes
  • Menger
    Menger

Bereiding

Stap 1 /7

Los de Maïzena® in een kommetje op in de room. Zet het even apart.

  • 20cl Vloeibare room
  • 2tl Maïzena®

Stap 2 /7

Doe de geschilde en in vier gesneden ajuin en look in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 220g Ajuin
  • 6g Look
  • Ultrablade hakmes

Stap 3 /7

Vervang het mes door de mengstaaf. Schraap de randen van de kom met de spatel.

Stap 4 /7

Voeg de olie en de cognac toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 2cl Olie
  • 2cl Cognac
  • Menger

Stap 5 /7

Voeg de inktvis, tomatenpuree, visbouillon en Piment d’Espelette toe. Breng op smaak met zout en peper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 2000g Inktvisringen
  • 400g Tomatenpuree
  • 15cl Visfumet
  • 2snuifje Piment d’Espelette
  • Zout
  • Menger

Stap 6 /7

Doe het mengsel van Maïzena® en room in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • Menger

Stap 7 /7

Dien warm op met de rijst met 3 smaken.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228