Indische bloemkool
Moulinex
Recept door Moulinex

Indische bloemkool

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 12min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    2min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 750 g Gewassen bloemkoolroosjes

  • 1.5 el Arachideolie

  • 60 g Fijnvermalen cashewnoten

  • 1.5 el Currypasta

  • 3 tl Currypoeder Madras

  • 600 g Tomaten, gewassen en in acht stukken gesneden

  • 120 ml Gevogeltebouillon

  • 1.5 el Koriander, gewassen en fijngehakt

  • 1.5 Ui(en), gepeld en gesnipperd

  • 4.5 el Kokosroom

Bereiding

Stap 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /7

Snipper de ui.

Stap 3 /7

Doe de olie in de kuip.

Stap 4 /7

Bak de ui, de currypasta en het currypoeder goudbruin gedurende 2 minuten. Voeg de bloemkool toe. Goed mengen.

Stap 5 /7

Voeg de tomaten, bouillon en kokosroom toe. Meng alles goed.

Stap 6 /7

Snelkookfunctie

Stap 7 /7

De bloemkool moet krokant blijven. Strooi er cashewnoten en koriander over. Dien op.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228