- Homepage
- Recipe Details Page
Indische bloemkool
- Totale tijd 12min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
750 g Gewassen bloemkoolroosjes
1.5 el Arachideolie
60 g Fijnvermalen cashewnoten
1.5 el Currypasta
3 tl Currypoeder Madras
600 g Tomaten, gewassen en in acht stukken gesneden
120 ml Gevogeltebouillon
1.5 el Koriander, gewassen en fijngehakt
1.5 Ui(en), gepeld en gesnipperd
4.5 el Kokosroom
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snipper de ui.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Bak de ui, de currypasta en het currypoeder goudbruin gedurende 2 minuten. Voeg de bloemkool toe. Goed mengen.
Stap 5 /7
Voeg de tomaten, bouillon en kokosroom toe. Meng alles goed.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
De bloemkool moet krokant blijven. Strooi er cashewnoten en koriander over. Dien op.