Huisgemaakte granolareep
- Totale tijd 29min
- 10min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
150 g Havervlokken
100 g Rijstvlokken
50 g Pecannoten
50 g Gehakte amandelen
50 g Gedroogde veenbessen
50 g Bruine suiker
160 g Agavesiroop
3 cl Zonnebloemolie
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de olie, de bruine suiker en de agavesiroop in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 2 /6
Voeg de havervlokken, de rijstvlokken, de gehakte amandelen, de veenbessen en de pecannoten toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 3 /6
Verwarm de oven voor op 160°C.
Stap 4 /6
Giet het deeg in een lichtjes ingeoliede vierkante bakvorm en druk goed aan.
Stap 5 /6
Zet 15 minuten in de oven.
Stap 6 /6
Laat afkoelen en haal uit de vorm. Snijd voorzichtig in repen en dien op.