- Homepage
- Recipe Details Page
Huisgemaakte granolareep
- Totale tijd 29min
- 10min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
150 g Havervlokken
100 g Rijstvlokken
50 g Pecannoten
50 g Gehakte amandelen
50 g Gedroogde veenbessen
50 g Bruine suiker
160 g Agavesiroop
3 cl Zonnebloemolie
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de olie, de bruine suiker en de agavesiroop in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
50g Bruine suiker 160g Agavesiroop 3cl Zonnebloemolie
Ultrablade hakmes
Stap 2 /6
Voeg de havervlokken, de rijstvlokken, de gehakte amandelen, de veenbessen en de pecannoten toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
150g Havervlokken 100g Rijstvlokken 50g Pecannoten 50g Gehakte amandelen 50g Gedroogde veenbessen
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Verwarm de oven voor op 160°C.
Stap 4 /6
Giet het deeg in een lichtjes ingeoliede vierkante bakvorm en druk goed aan.
Stap 5 /6
Zet 15 minuten in de oven.
Stap 6 /6
Laat afkoelen en haal uit de vorm. Snijd voorzichtig in repen en dien op.