- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Huisgemaakte appelcrumble
Huisgemaakte appelcrumble
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Ingrediënten
4 personen
4 eenheid Appel
120 g Zachte boter
1 snuifje Fleur de sel
90 g Bloem
150 g Bruine suiker
Accessoires
Ultrablade hakmes Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /6
Schil en snij de appels in grote stukken.
Stap 3 /6
Hak ze in de kom met het mes tot je kleine stukjes appel krijgt.
Stap 4 /6
Schik ze in een ovenschaal.
Stap 5 /6
Meng voor het kruimeldeeg de boter, bruine suiker, snufje zout en bloem in de kom met de kneder gedurende 2 minuten.
Stap 6 /6
Bedek de appelstukjes met de crumble en bak 35 minuten.