- Homepage
- Recipe Details Page
Honing varkensschenkels
- Totale tijd 52min
- 10min
Voorbereidingstijd - 42min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
3 Varkensschenkels
3 Wortelen, gepeld en in kleine blokjes gesneden
6 el Honing
3 el Olijfolie
15 cl Bier
25 cl Water
3 Sjalotten, gepeld en gehakt
3 stengel Tijm
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
3 Varkensschenkels 3 Wortelen, gepeld en in kleine blokjes gesneden 6el Honing 3el Olijfolie 15cl Bier 25cl Water 3 Sjalotten, gepeld en gehakt 3stengel Tijm Zout, peper
Stap 2 /6
Giet de olie en de honing in de pan.
6el Honing 3el Olijfolie
Stap 3 /6
Bak de schenkels aan alle kanten bruin. Zet apart. Voeg de sjalotten en de wortelen toe en laat garen.
3 Varkensschenkels 3 Wortelen, gepeld en in kleine blokjes gesneden 3 Sjalotten, gepeld en gehakt
Stap 4 /6
Leg de schenkels op de wortelen en doe er het bier, water en tijm bij. Breng op smaak met peper en zout.
15cl Bier 25cl Water 3stengel Tijm Zout, peper
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Dien op.