Hartige aardappelwafels met kaas
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
125 g Aardappels
1 Ei
25 g Bloem
0.5 tl Bakpoeder
5 cl Sojamelk
0.5 el Olie
20 g Geraspte emmentaler
Zout en peper van de molen
Accessoires
Menger Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /6
Plaats de groentensnijder met de schijf om te raspen in de kom van de keukenmachine. Voeg de gewassen en gepelde aardappels doe via het deksel. Druk op 'Start'.
Stap 2 /6
Laat enkele minuten uitlekken in een zeef en zet aan de kant.
Stap 3 /6
Doe de eieren, de melk, de bloem, de gist en de olie in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Voeg de geraspte aardappels en de emmentaler toe. Breng het op smaak met zout en peper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Laat het wafelijzer opwarmen en vet het licht in.
Stap 6 /6
Giet er een lepel deeg in en laat de wafels 5 minuten bakken.