- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricots blancs à la tomate
Haricots blancs à la tomate
- Totale tijd 50min
- 5min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Haricots blancs secs
1 Petite boîte de double concentré de tomates (environ 70g)
1 Oignon
600 ml Bouillon de légumes
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Faire tremper les haricots blancs dans l’eau (au moins 12h)
Stap 2 /4
Fait revenir l’oignon coupé avec de l’huile d’olive pendant 5 minutes
Stap 3 /4
Arrêter le mode doré et ajouter tous les ingrédients. Bien remuer et assaisonner puis mettre sous pression pendant 45 min pour des haricots bien fondants
Stap 4 /4
Bien mélanger et attendre quelques minutes avant de servir !