- Homepage
- Recipe Details Page
Groentenrisotto voor baby’s
- Totale tijd 43min
- 8min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
50 g Ajuin
100 g Risottorijst
30 g Geraspte Parmezaanse kaas
15 g Zoete boter
30 g Diepgevroren erwten
40 g Gekookte ham
25 cl Gevogeltebouillon
30 cl Water
Water
Accessoires
Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /8
Weeg de Parmezaanse kaas en de boter af in kommetjes. Zet het even apart.
30g Geraspte Parmezaanse kaas 15g Zoete boter
Stap 2 /8
Doe de in 4 stukken gesneden en gepelde ui in de minikom van de keukenmachine met het mes. Sluit de mini kom met het deksel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Ajuin
Minimengkom
Stap 3 /8
Verwijder de mini kom.
Stap 4 /8
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 5 /8
Zet de mini kom opnieuw in de kom en giet er het water in. Sluit het deksel van de mini kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
30cl Water
Minimengkom
Stap 6 /8
Voeg de rijst, de hamblokjes en de gevogeltebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Risottorijst 40g Gekookte ham 25cl Gevogeltebouillon
Minimengkom
Stap 7 /8
Voeg de erwtjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
30g Diepgevroren erwten
Minimengkom
Stap 8 /8
Voeg de Parmezaanse kaas en de boter toe en meng. Dien onmiddellijk op.