- Homepage
- Recipe Details Page
Groentenrisotto voor baby’s
- Totale tijd 43min
- 8min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
50 g ajuin
100 g risottorijst
30 g geraspte Parmezaanse kaas
15 g ongezouten boter
30 g diepgevroren erwten
40 g gekookte ham
25 cl gevogeltebouillon
30 cl water
*Water
Accessoires
Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /8
*Pel en snijd de ajuin in kwartjes.
50g ajuin
Stap 2 /8
*Doe de ajuin in de mini kom met mes van de keukenmachine. Sluit de mini kom met het deksel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g ajuin
Minimengkom
Stap 3 /8
*Verwijder de mini kom.
Stap 4 /8
*Doe 0,7 l water in de grote kom van de Companion en plaats de mini kom met deksel opnieuw. Giet het water erin. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
30cl water *Water
Minimengkom
Stap 5 /8
*Snijd de ham in kleine blokjes.
40g gekookte ham
Stap 6 /8
*Voeg de rijst, de ham en de gevogeltebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g risottorijst 40g gekookte ham 25cl gevogeltebouillon
Minimengkom
Stap 7 /8
*Voeg de erwtjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
30g diepgevroren erwten
Minimengkom
Stap 8 /8
*Voeg de Parmezaanse kaas en de boter toe en meng. Dien onmiddelijk op.
30g geraspte Parmezaanse kaas 15g ongezouten boter