- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Groentecurry
Groentecurry
- Totale tijd 45min
- 20min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
500 g Broccoli
500 g Bloemkool
800 g Zoete aardappel
2 Rode uien
4 teentje Knoflook
20 g Gember
6 cl Olie
6 g Kerriepoeder
2 tl kurkumapoeder
80 cl Kokosmelk
Zout, peper
Accessoires
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Snij de broccoli en de bloemkool in roosjes en spoel af. Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes van 2 cm.
Stap 2 /3
Vul de tank met water. Plaats de grilplaat in het toestel en doe de groentes in de kom. Zet de STEAM-stand aan voor 5 minuten. Voeg de bloemkool toe en zet de STEAM-stand nog 10 minuten extra aan.
Stap 3 /3
Schil in tussentijd de ui, de knoflook en de gember. Hak de knoflook en de ui, rasp de gember. Bruin in een klein steelpannetje met wat olie gedurende 3 minuten. Voeg het kerriepoeder, de kurkuma en de kokosmelk toe en kruid dan met peper en zout. Stoof voor 10 minuten en voeg dan de gekookte groenten toe. Laat nog 5 minuten bakken.