- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Groene viscurry
Groene viscurry
- Totale tijd 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
750 g Visfilets in grote blokje gesneden (5 cm)
375 ml Kokosroom
600 ml Kokosmelk
150 g Prinsessenbonen, gewassen en in drie gesneden
320 g Bamboescheuten in blik, uitgelekt
300 g Broccoli, in kleine roosjes gesneden en gewassen
4.5 el Currypasta
1.5 el Gewassen, fijngehakte Thaise basilicum (of basilicum)
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Was en snijd de prinsessenbonen in 3.
Stap 3 /6
Was en hak de basilicum.
Stap 4 /6
Giet de room en de kokosmelk in de kom. Warm voor 5 min op en voeg de currypasta toe.
Stap 5 /6
Dompel de broccoli onder. Voeg na 4 min de groenten en vis toe. Laat 2 min. koken.
Stap 6 /6
Corrigeer de kruiding. Voeg de fijngehakte basilicum toe. Dien meteen op.