- Homepage
- Recipe Details Page
Granola met fondant chocolade
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
20 g Amandelpasta
3 cl Agavesiroop
3 cl Kokosolie
120 g Havervlokken
50 g Hele amandelen
16 g Gepofte quinoa
5 g Cacaopoeder
40 g Chocolade in kleine stukjes
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /6
Doe de amandelpasta, de agavesiroop en de kokosolie in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
20g Amandelpasta 3cl Agavesiroop 3cl Kokosolie
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Voeg de havervlokken, de amandelen, de gepofte quinoa en het cacaopoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
120g Havervlokken 50g Hele amandelen 16g Gepofte quinoa 5g Cacaopoeder
Ultrablade hakmes
Stap 4 /6
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe de bereiding op de bakplaat.
Stap 5 /6
Zet 20 minuten in de oven en roer het mengsel halverwege de baktijd om.
Stap 6 /6
Laat afkoelen en voeg dan de cholade toe. Bewaar in een bokaal.
40g Chocolade in kleine stukjes