Granola met fondant chocolade
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
20 g Amandelpasta
3 cl Agavesiroop
3 cl Kokosolie
120 g Havervlokken
50 g Hele amandelen
16 g Gepofte quinoa
5 g Cacaopoeder
40 g Chocolade in kleine stukjes
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /6
Doe de amandelpasta, de agavesiroop en de kokosolie in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Voeg de havervlokken, de amandelen, de gepofte quinoa en het cacaopoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe de bereiding op de bakplaat.
Stap 5 /6
Zet 20 minuten in de oven en roer het mengsel halverwege de baktijd om.
Stap 6 /6
Laat afkoelen en voeg dan de cholade toe. Bewaar in een bokaal.