- Homepage
- Granola met fondant chocolade
Granola met fondant chocolade
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
2 personen
2 *Amandelpasta
2 cl *Agavesiroop
2 cl *Kokosolie
60 g *Havervlokken
25 g *Hele amandelen
8 g *Gepofte quinoa
0.5 tl *Cacaopoeder
20 g *Chocolade in kleine stukjes
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
*Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /6
*Doe de amandelpasta, de agavesiroop en de kokosolie in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
*Voeg de havervlokken, de amandelen, de gepofte quinoa en het cacaopoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
*Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe de bereiding op de bakplaat.
Stap 5 /6
*Zet 20 minuten in de oven en roer het mengsel halverwege de baktijd om.
Stap 6 /6
*Laat afkoelen en voeg dan de cholade toe. Bewaar in een bokaal.