Granola met fondant chocolade
Moulinex
Recept door Moulinex

Granola met fondant chocolade

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    23min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 4 *Amandelpasta

  • 3 cl *Agavesiroop

  • 3 cl *Kokosolie

  • 120 g *Havervlokken

  • 50 g *Hele amandelen

  • 16 g *Gepofte quinoa

  • 1 tl *Cacaopoeder

  • 40 g *Chocolade in kleine stukjes

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /6

*Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2 /6

*Doe de amandelpasta, de agavesiroop en de kokosolie in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 4 *Amandelpasta
  • 3cl *Agavesiroop
  • 3cl *Kokosolie
  • Ultrablade hakmes

Stap 3 /6

*Voeg de havervlokken, de amandelen, de gepofte quinoa en het cacaopoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 120g *Havervlokken
  • 50g *Hele amandelen
  • 16g *Gepofte quinoa
  • 1tl *Cacaopoeder
  • Ultrablade hakmes

Stap 4 /6

*Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe de bereiding op de bakplaat.

Stap 5 /6

*Zet 20 minuten in de oven en roer het mengsel halverwege de baktijd om.

Stap 6 /6

*Laat afkoelen en voeg dan de cholade toe. Bewaar in een bokaal.

  • 40g *Chocolade in kleine stukjes

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228