- Homepage
- Recipe Details Page
Granola met fondant chocolade
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 *Amandelpasta
3 cl *Agavesiroop
3 cl *Kokosolie
120 g *Havervlokken
50 g *Hele amandelen
16 g *Gepofte quinoa
1 tl *Cacaopoeder
40 g *Chocolade in kleine stukjes
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
*Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /6
*Doe de amandelpasta, de agavesiroop en de kokosolie in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
4 *Amandelpasta 3cl *Agavesiroop 3cl *Kokosolie
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
*Voeg de havervlokken, de amandelen, de gepofte quinoa en het cacaopoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
120g *Havervlokken 50g *Hele amandelen 16g *Gepofte quinoa 1tl *Cacaopoeder
Ultrablade hakmes
Stap 4 /6
*Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe de bereiding op de bakplaat.
Stap 5 /6
*Zet 20 minuten in de oven en roer het mengsel halverwege de baktijd om.
Stap 6 /6
*Laat afkoelen en voeg dan de cholade toe. Bewaar in een bokaal.
40g *Chocolade in kleine stukjes