- Homepage
- Recipe Details Page
Goulash
- Totale tijd 1u 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
440 g Rundvlees (onderrib)
80 g Ajuinen
3 g Look
140 g Aardappels
50 g Rode paprika
20 g Bloem
1 cl Olie
15 g Paprikapoeder
100 g Tomatenpuree
27 cl Rundsbouillon
4 cl Rode wijn
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het vlees in stukken en haal het door de bloem. Zet het even apart.
440g Rundvlees (onderrib) 20g Bloem
Stap 2 /6
Doe de gepelde en in vier gesneden ui en look in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
80g Ajuinen 3g Look
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Vervang het mes door de mengstaaf en breng de ingrediënten naar het midden van kom.
Stap 4 /6
Voeg de olie, de paprika in blokjes en het paprikapoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Rode paprika 1cl Olie 15g Paprikapoeder
Menger
Stap 5 /6
Voeg het rundsvlees, de geschilde en in vier gesneden aardappels, de tomatenpuree, de bouillon en de rode wijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
140g Aardappels 100g Tomatenpuree 27cl Rundsbouillon 4cl Rode wijn Zout
Menger
Stap 6 /6
Dien warm op.