Goulash
- Totale tijd 1u 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
440 g Rundvlees (onderrib)
80 g Ajuinen
3 g Look
140 g Aardappels
50 g Rode paprika
20 g Bloem
1 cl Olie
15 g Paprikapoeder
100 g Tomatenpuree
27 cl Rundsbouillon
4 cl Rode wijn
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het vlees in stukken en haal het door de bloem. Zet het even apart.
Stap 2 /6
Doe de gepelde en in vier gesneden ui en look in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Vervang het mes door de mengstaaf en breng de ingrediënten naar het midden van kom.
Stap 4 /6
Voeg de olie, de paprika in blokjes en het paprikapoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Voeg het rundsvlees, de geschilde en in vier gesneden aardappels, de tomatenpuree, de bouillon en de rode wijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Dien warm op.