Gorgonzola-walnotenravioli
Moulinex
Recept door Moulinex

Gorgonzola-walnotenravioli

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 19min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    4min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 36 Gevulde ravioli (versafdeling)

  • 300 g Kleine broccoliroosjes, gewassen

  • 200 g Gorgonzola (of roquefort of blauwaderkaas)

  • 75 g Gerookte eend, fijngehakt

  • 150 g Gepelde en gesnipperde sjalot

  • 350 g Dikke crème fraîche

  • 90 g Gehakte walnoten

  • 70 cl Groentebouillon (of water)

  • 3 el Kervel of peterselie, gewassen en fijngesneden

  • 3 el Olijfolie

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

Stap 2 /6

Giet de olie in de kuip.

Stap 3 /6

Fruit de sjalotten. Voeg de eend toe en vervolgens de crème, gorgonzola en 1/7 van de bouillon. Meng en haal uit de kuip.

Stap 4 /6

Giet de rest van de bouillon in de kuip. Voeg de ravioli en de broccoli toe.

Stap 5 /6

Kooktijd onder druk

Stap 6 /6

Laat uitdruppen. Voeg de saus, noten en kervel toe.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228