Gnocchi met witte asperges
- Totale tijd 23min
- 20min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
810 g Gnocchi (versafdeling)
18 Witte asperges, geschild
1.5 Zoete ui uit de Cevennen, gepeld en fijngehakt
9 sneetje Italiaanse ham, in reepjes gesneden
45 cl Groentebouillon
2 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd de asperges in 4 stukken.Doe de olie in de pot.
Stap 3 /6
Kook de ui om hem doorzichtig te maken.Voeg de andere ingrediënten toe, behalve de ham
Stap 4 /6
Breng op smaak met peper en zout.Meng alles goed.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Verdeel over de borden en versier met ham.