- Homepage
- Recipe Details Page
Gnocchi met chipolata’s en tomaten
- Totale tijd 36min
- 10min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
250 g Gnocchi
150 g Chipolata’s
1 cl Olijfolie
200 g Tomatenblokjes
200 g Kerstomaatjes
100 g Ajuinen
2 g Look
0.5 tl Gedroogde oregano
12 cl Water
Basilicum
Parmezaanse kaas
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de geschilde ajuin en look in kwartjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Ajuinen 2g Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en de chipolata’s zonder darm toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Chipolata’s 1cl Olijfolie
Menger
Stap 3 /5
Voeg het blik tomatenblokjes, de gehalveerde kerstomaatjes, de oregano en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200g Tomatenblokjes 200g Kerstomaatjes 0.5tl Gedroogde oregano 12cl Water Zout, peper
Menger
Stap 4 /5
Voeg de gnocchi toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
250g Gnocchi
Menger
Stap 5 /5
Dien op met Parmezaanse kaas en gehakte basilicum.
bladje Basilicum Parmezaanse kaas