Gnocchi met chipolata’s en tomaten
Moulinex
Recept door Moulinex

Gnocchi met chipolata’s en tomaten

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 36min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    26min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 250 g Gnocchi

  • 150 g Chipolata’s

  • 1 cl Olijfolie

  • 200 g Tomatenblokjes

  • 200 g Kerstomaatjes

  • 100 g Ajuinen

  • 2 g Look

  • 0.5 tl Gedroogde oregano

  • 12 cl Water

  • Basilicum

  • Parmezaanse kaas

  • Zout, peper

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes
  • Menger
    Menger

Bereiding

Stap 1 /5

Doe de geschilde ajuin en look in kwartjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 100g Ajuinen
  • 2g Look
  • Ultrablade hakmes

Stap 2 /5

Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en de chipolata’s zonder darm toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 150g Chipolata’s
  • 1cl Olijfolie
  • Menger

Stap 3 /5

Voeg het blik tomatenblokjes, de gehalveerde kerstomaatjes, de oregano en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 200g Tomatenblokjes
  • 200g Kerstomaatjes
  • 0.5tl Gedroogde oregano
  • 12cl Water
  • Zout, peper
  • Menger

Stap 4 /5

Voeg de gnocchi toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 250g Gnocchi
  • Menger

Stap 5 /5

Dien op met Parmezaanse kaas en gehakte basilicum.

  • bladje Basilicum
  • Parmezaanse kaas

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228