Gnocchi met chipolata’s en tomaten
- Totale tijd 36min
- 10min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Gnocchi
150 g Chipolata’s
1 cl Olijfolie
200 g Tomatenblokjes
200 g Kerstomaatjes
100 g Ajuinen
2 g Look
0.5 tl Gedroogde oregano
12 cl Water
Basilicum
Parmezaanse kaas
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de geschilde ajuin en look in kwartjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en de chipolata’s zonder darm toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Voeg het blik tomatenblokjes, de gehalveerde kerstomaatjes, de oregano en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de gnocchi toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien op met Parmezaanse kaas en gehakte basilicum.