Glutenvrije maïskoekjes met rozijnen
- Totale tijd 29min
- 5min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
12 personen
200 g Maïsmeel
0.5 zakje Bakpoeder
2 Eierdooiers
45 g Bruine suiker
8 cl Zaadolie
6 cl Water
70 g Rozijnen
20 g Pijnboompitten
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /7
Doe de bloem, de gist, de eierdooiers, de suiker, de olie en het water in de mengkom van de keukenmachine met het breek-/kneedmes.
Stap 3 /7
Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de rozijnen toe na de pieptoon. Voeg de pijnboompitten toe na de tweede pieptoon.
Stap 4 /7
Let een vel bakpapier op een bakplaat.
Stap 5 /7
Gebruik twee theelepels om balletjes te maken. Leg ze één voor één op de bakplaat.
Stap 6 /7
Bak ze gedurende 20 minuten.
Stap 7 /7
Laat afkoelen en dien op.