- Homepage
- Recipe Details Page
Glutenvrije gyoza’s
- Totale tijd 37min
- 20min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
Voor het deeg:
310 g Glutenvrije bloem
170 g Warm water
2 snuifje Zout
Voor de vulling:
450 g Varkensgehakt
50 g Fijngesneden bieslook
Zout en peper
0.5 tl Gember, geraspt
1 el Sesamzaden
2 Wortel
Voor de saus:
60 ml Sojasaus
60 ml Rijstazijn
0.5 tl Sesamolie
1 tl Suiker
1 Fijngehakte lente-ui
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Was en schil de wortels. Doe de wortels in de mixerkom met het hulpstuk voor groentesnijden en de schijf voor fijn raspen bevestigd. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’ Zet de wortels opzij.
2 Wortel
Snij/rasp- accessoire
Stap 2 /6
Vervang het hulpstuk door dat voor kneden/malen. Giet de bloem en het zout in de Companion-kom. Vergrendel het deksel en druk op ‘Start’. Giet het water stapsgewijs door de stop.
310g Glutenvrije bloem 170g Warm water 2snuifje Zout
Kneed- & hakmes
Stap 3 /6
Bereid de vulling. Doe het worstenvlees, bieslook, zout, peper, gember en geraspte wortels in de mixerkom met het hulpstuk voor kneden/malen bevestigd. Vergrendel het deksel en druk op ‘Start’.
450g Varkensgehakt 50g Fijngesneden bieslook Zout en peper 0.5tl Gember, geraspt 2 Wortel
Kneed- & hakmes
Stap 4 /6
Meng in een kleine kom alle ingrediënten voor de saus.
60ml Sojasaus 60ml Rijstazijn 0.5tl Sesamolie 1tl Suiker 1 Fijngehakte lente-ui
Stap 5 /6
Rol het deeg dun uit op een ingebloemd werkoppervlak. Snij cirkels van 7 cm uit en leg wat vulling in het midden. Maak de randen vochtig en sluit het deeg door de randen aan te drukken.
Stap 6 /6
Warm een beetje olijfolie op in een braadpan. Bak de gyoza’s gedurende 1 minuut. Voeg 2 eetlepels water toe en dek af. Kook gedurende 3 tot 4 minuten en verwijder het deksel. Werk af door de gyoza’s goudbruin te laten bakken en dien op met de saus en sesamzaden.
170g Warm water 1el Sesamzaden